WebGraf 2020 – Programozói verseny

Utolsó módosítás dátuma : 2021. január 20.

Ebben a tanévben is megrendezte hagyományos programozási versenyét az egyetem Informatikai kar, ezúttal az EFOP-3.4.4-16, A felsőoktatásba való bekerülést elősegítő készségfejlesztő és kommunikációs programok megvalósítása, valamint az MTMI szakok népszerűsítése a felsőoktatásban pályázattámogatásával, Webes grafikus alkalmazások kategóriákban.

Ebben a tanévben is megrendezte hagyományos programozási versenyét az egyetem Informatikai kar, ezúttal az EFOP-3.4.4-16, A felsőoktatásba való bekerülést elősegítő készségfejlesztő és kommunikációs programok megvalósítása, valamint az MTMI szakok népszerűsítése a felsőoktatásban pályázattámogatásával, Webes grafikus alkalmazások kategóriákban. Mivel a programozásnak ez a területe nem része a középiskolai informatika oktatásnak, így a Kar tanárai tananyagot és mintaprogramokat készítettek az öt fordulós versenyhez. Az oktatással, felkészítéssel egybekötött verseny döntőjét 2021. január 16-án rendeztük meg az Egri Campus C épületében, 5 csapat részvételével.
A WebGraf 2020 döntőjében az első két helyet a budapesti BMSZC Neumann János Informatikai Technikum diákjai szerzeték meg, a harmadik helyen az egri Neumann János Gimnázium, Technikum és Kollégium diákjai végeztek. A győztes csapat díjait az InnovITech Kft. és a SAC Informatics Kft. biztosította, a döntő többi csapatát az Abacus Alapítvány segítségével tudtuk díjazni.

Az első négy forduló legjobb programjai: https://youtu.be/UIOfOqAGtWQ

 

További részletek megtalálhatók a verseny honlapján
https://infoverseny.uni-eszterhazy.hu/hu/verseny/webgraf-2020-informatika-verseny


< Vissza