Matematika és Informatika Didaktikai Konferencia program

Utolsó módosítás dátuma : 2014. október 06.

A Debreceni Egyetem Matematika- és Számítástudományok Doktori Iskolája és az egri Eszterházy Károly Főiskola közös szervezésében 2014. január 24-26-án Matematika és Informatika Didaktikai Konferenciát (MIDK 2014) rendez Egerben.

A konferencia fő célja, hogy a magyarországi és a határon túli, matematika és informatika didaktikával foglalkozó kutatók számára találkozási lehetőséget biztosítson: a résztvevők beszámolhassanak aktuális kutatásaikról, tanácsokat, ötleteket kapjanak, esetleg bekapcsolódjanak egymás munkájába, közös programot indítsanak. A konferencia alkalmat nyújt arra is, hogy a PhD hallgatók bemutathatják terveiket, eredményeiket, útmutatást kaphatnak tapasztaltabb kollégáiktól.

A konferencián elhangzó előadások néhány kiemelt téma köré csoportosulnak. Egy-egy ilyen téma vitaindító előadásának megtartására a matematika és informatika neves szakértőit kérjük fel. Az előadásokon kívül poszter-bemutatót is szervezünk. A poszterek alkalmasak lehetnek egyrészt rövidebb terjedelmű kutatások bemutatására, másrészt az előadáson elhangzottak kiegészítésére is.

A konferencia helyszíne: Eszterházy Károly Főiskola,
Matematikai és Informatikai Intézet
Eger, Leányka u. 4.
A konferencia nyelve: magyar

Minden érdeklődőt szeretettel várunk.
A részletes program (letölthető változat):

 

 


< Vissza